Partner

Trotste samenwerking met Lensen Projectinrichters

Healthcare

Lensen Projectinrichters

Een trotse samenwerking!

Trots op onze succesvolle samenwerking met Lensen Projectinrichters! Samen hebben we het Tergooi MC ziekenhuis gerealiseerd, waarbij Qurails verantwoordelijk was voor het leveren van de rails voor de licht- en zichtwering.

Bij Lensen begrijpen ze als geen ander de behoeften van de opdrachtgever, de cliënt en de medewerker. Door zich volledig in te leven en te luisteren naar hun wensen, maken ze elk interieur uniek en mensgericht. Een project van deze omvang toont aan dat Lensen dé specialist is op het gebied van ziekenhuisinrichting.

We begrijpen de urgentie van nieuwbouwprojecten

Bij Qurails zijn we toegewijd aan het realiseren van optimaal interieurontwerp, waarbij we nauw samenwerken met experts zoals Lensen om de visie van de architecten en ontwerpers te vertalen naar praktische oplossingen.

Qurails heeft zich bewezen als een betrouwbare leverancier tijdens het project Tergooi MC. We begrijpen de urgentie van nieuwbouwprojecten in de gezondheidszorg en zijn flexibel en veerkrachtig, zelfs wanneer het spannend wordt richting de oplevering van een project van deze omvang.

Kennis delen is kracht, en dat is wat het resultaat van deze samenwerking ook uitstraalt! Laten we blijven streven naar innovatie en nog meer excellente projecten!

Meer informatie over dit project vind je op: