VEELZIJDIGE GORDIJNRAILS VOOR PROFESSIONELE TOEPASSINGEN!

Neem contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Ook denken, adviseren en vinden wij samen de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Ontdek alle mogelijkheden! Paneelgordijnen, vouwgordijnen of skylight systemen – Qurails biedt passende systemen van hoogwaardige kwaliteit! Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

Op maat gemaakte producten zijn onze kracht. Indien nodig worden de rails door specialisten gebogen met speciale Qurails-buigapparatuur, zodat een soepel lopend railsysteem ontstaat dat uit één raildeel bestaat.

Voor boardrooms is de elektrische gordijnrails zeer praktisch toepasbaar. Bij presentaties met een beamer worden de zonwering en gordijnen automatisch gesloten om de ruimte te verduisteren. Verschillende kamers vereisen verschillende toepassingen. Wij kunnen alle gordijntypes en omstandigheden voor installatie aan.

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Oplossingen op maat

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Qurails terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte.

U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Qurails projectafdeling.