Werkvoorbereider / Planner
20 tot 28 uur per week

Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een Werkvoorbereider / Planner voor het plannen van de montagewerkzaamheden.

Ben jij die gedreven werkvoorbereider/planner met passie voor het opleveren van mooie projecten, die graag een proactieve bijdrage wil leveren aan de groei van Qurails en die graag gemotiveerd aan het werk gaat? Dan zoeken wij jou! Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief inplannen van eigen en ingehuurde monteurs. Je houdt hierbij de voortgang als ook de afronding nauwlettend in de gaten.

Naast de personeelsplanning van onze eigen monteurs regel je o.a. ook de hotelovernachtingen en de urenverantwoording. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze monteurs en uitbestede montagebedrijven, hebt dagelijks contact met uitvoerders, onderaannemers en externe projectleiders en je zorgt voor interne afstemming van de gemaakte afspraken met de afdelingen Projecten en Operations. Hierbij heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, zowel voor de externe partijen als de interne afdelingen van Qurails. Kortom een veelzijdige functie waarin eigen initiatieven voor verbetering zeer op prijs gesteld wordt.

Functie-eisen:

  • Afgeronde MBO-opleiding. .
  • Je hebt ervaring als planner of projectleider.
  • Je bent klant- en servicegericht en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
  • Je administratie is altijd accuraat en inzichtelijk.
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden en geven van toolboxmeetings.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling.
  • Technisch inzicht, klantgericht, teamspeler en oplossingsgericht
  • Je hebt een heldere communicatiestijl, je bent stressbestendig en flexibel

Wij bieden

Een uitdaging voor een collega, die een zelfstandige functie ambieert, binnen een jong, informeel en sterk groeiend bedrijf. De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, maar ook om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Over ons

Innovatief slimme gordijnrail-oplossingen toegankelijk maken. Dit is niet alleen onze missie, maar wij zijn er ook erg goed in.
Qurails is een van de belangrijkste spelers binnen nationale en internationale projecten. Wij gaan voor een positieve merkbeleving waarin we de klant centraal stellen.

Onze merkbelofte luidt dan ook: wij maken maatwerk passend.

Dit doen we met een team en een organisatie dat zich continu ontwikkelt op basis van onze marktpositie, processen en natuurlijk onze eigen mensen. Wij bouwen met ons team aan slimme en duurzame oplossingen voor wereldwijde aanbestedingen; nieuwe ziekenhuizen, luxe 5* hotels, residentiële woningen en het verzorgen van de aankleding op jachtschepen.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Poelmann (Managing Director) op telefoonnummer 0318 648 100.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team?
Stuur dan je motivatie en CV per mail naar personeelszaken@goelst.nl