Teamleider Verkoopbinnendienst
38 uur per week

Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een 'Teamleider Verkoopbinnendienst'

Ben jij die gedreven commerciële Teamleider met een flinke dosis sales ervaring en heb je ook nog affiniteit met techniek? Ga jij een proactieve bijdrage leveren aan de groei van Goelst NL en ga je gemotiveerd aan het werk? Dan zoeken wij jou.

Als meewerkend Teamleider bij Goelst NL ben je verantwoordelijk voor het gehele Verkoopbinnendienst team (Nederland en Export). Je haalt het beste uit je team, begeleidt en ontwikkelt ieder teamlid.

Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast o.a. uit het onderhouden van bestaande relaties, het werven van nieuwe klanten, (telefonische) verkoop, orders verwerken, het uitbrengen en opvolgen van offertes. Tevens ondersteun en begeleid je de accountmanagers vanuit kantoor.
Je bent energiek, communicatief, je hebt oog voor de klant en je hebt de drive ons merk succesvol op de kaart te zetten.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, technische affiniteit heeft een pré
  • Minstens vijf jaar werkervaring op de verkoopbinnendienst
  • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal, meerdere talen is een pré
  • Een echte teamplayer die gaat voor het gezamenlijke doel
  • Ondernemend, pragmatisch en sterk naar buiten tredend
  • Out of the box denker
  • Analytisch, heldere communicatiestijl en klant- en resultaatgericht

Wij bieden

Een uitdaging voor een collega, die een zelfstandige functie ambieert, binnen een jong, informeel en sterk groeiend bedrijf. De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, maar ook om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Over ons

Innovatief slimme gordijnrail-oplossingen toegankelijk maken. Dit is niet alleen onze missie, maar wij zijn er ook erg goed in.
Qurails is een van de belangrijkste spelers binnen nationale en internationale projecten. Wij gaan voor een positieve merkbeleving waarin we de klant centraal stellen.

Onze merkbelofte luidt dan ook: wij maken maatwerk passend.

Dit doen we met een team en een organisatie dat zich continu ontwikkelt op basis van onze marktpositie, processen en natuurlijk onze eigen mensen. Wij bouwen met ons team aan slimme en duurzame oplossingen voor wereldwijde aanbestedingen; nieuwe ziekenhuizen, luxe 5* hotels, residentiële woningen en het verzorgen van de aankleding op jachtschepen.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Poelmann (Managing Director) op telefoonnummer 0318 648 100.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team?
Stuur dan je motivatie en CV per mail naar personeelszaken@goelst.nl